clinica
echipa
cariere
programare-online
formulare-de-contact
lightslide lightslide lightslide lightslide
detalli3-ro

2011.02.08 - S-a lansat site-ul
Suntem bucurosi sa anu...
detalli0
detalli4-ro

Cazul I

Pacientul B.Z., in varsata de 28 de ani s-a prezentat in cabinetul nostru stomatologic cu lipsa dintelui 1.6 si a dintilor 2.5 si 2.6 (molarul 1 superior si premolarul 2 superior, molarul 2 superior). In cazul acesta am optat la realizarea unei lucrari protetice conjuncte (fixe) ancorata pe inlay din BelleGlass.Cazul II

Pacientul S.B., in varsta de 30 de ani, prezenta la nivelul dintelui 1.6. (molarul1 superior) o obturatie (plomba) din amalgam, incorect adaptata marginal. La fel am optat la realizarea unui inlay din materialul BelleGlass deoarece reface corect punctul de contact interdentar, nu coloreaza dintele, prezinta rezistenta superioara la uzura si risc minim de aparitie a cariei dentare secundare.


Cazul I
II

Pacientul I.C., in varsta de 53 de ani, prezenta la nivelul arcadei inferioare lipsa incisivilor centrali precum si o usoara mobilitate a dintilor inferiori. Am realizat in cazul acesta o punte stabilizatoare din materialul BelleGlass.

 


Cazul I
V

Solutii cu implanturiCazul
V

Pacient in varsta de 28 de ani, a pierdut incisivul central prin accident. Solutia: reconstructie cu banda Ribbond, cu acest caz am castigat si premiu in Budapesta si a aparut in revista Dental Hirek.

 


Cazul
VI

Reconstituiri si imobilizarea dintilor cu banda Ribbond.

   

Concluzii

1. Sistemul restaurativ indirect BelleGlass NG, este unic din mai multe motive: primul, este extrem de rezistent la folosire, este caracterizat ca fiind foarte estetic, neputānd fi diferenţiat de porţelan.

2. Īn cazul punţilor ancorate pe inlay, există o experienţă clinică mai mult de zece ani, iar dacă luăm īn considerare indicaţia şi prepararea corectă, au o durabilitate similară cu cea a punţilor clasice.

3. Cel mai mare avantaj este că aceste lucrări protetice contribuie la conservarea unei parţi mari din ţesutul dentar sănătos.

4. Sistemul restaurativ indirect BelleGlass NG este indicat şi ca şina de imobilizare a dinţiilor parodontotici, a căror mobilitate este de gradul I spre II.

5. Puntea stabilizatoare din BelleGlass e o metodă de imobilizare temporară, de lungă durată, la nivelul dinţilor frontali inferiori, īn special pe faţa linguală, pentru a nu produce interferenţe ocluzale.

6. Punţile stabilizatoare din BelleGlass reprezintă una dintre cele mai bune soluţii atāt din punct de vedere funcţional, cāt şi din punct de vedere estetic.

 

 MM_swapImgRestore()